Fullspäckad höst!

Ja, in deed! Här händer det grejor hela tiden. Fantastiskt superkul :)
För det fösta så har jag ju semestrat i turkiet, awsome! Soligt, varmt och en å annan öl slank det ju ner under veckan. Gick på massagem fick facet nerkladdat med lermask och doppade fötterna i ett akvarie fullt med mini-pirajor.. gutt va? :)
 
Ja de bilderna ville jag mer än gärna bjuda på kände jag ;)
 
Men tillbaka till jobbet...
 
Nu är det fullt upp hela tiden och jag ger järnet! Men, jag har inte mer än 24 timmar på mitt dygn så boka i tid. Vecka 51 är nästan proppfullt, finns tid för en gelicure eller manikyr men det är allt. Vecka 50 finns någon tid kvar som du kan haffa. Mellandagarna finns faktiskt ett par tider kvar, men då jobbar jag bara torsdag-lördag så de lär försvinna snart de åxå.
 
Det jag gör mest just nu är Gelicure/Lackgel och gel med inbyggt glitter. Här kommer några exempel..
 
Lackgel♥
  
 
Här är lackgel efter 4 veckor på egen nagel.. håller gör det ju men utväxten behöver ju göras något åt :)
 
Här kommer två ganska lika favoriter av inbyggt glitter
 
Och här ett par reält nedbitna naglar som jag förlängde förra helgen, visst blev de fina? :)
 
Denna veckas vara är dessa suuupersöta och sjukt smidiga mini-pumpar. De är mkt lättare att hantera än att behöva sitta och vända och trycka på en flaska hela tiden. Plus att de är påfyllningsbara och om du fyller på hos mej kostar det endast 29 kr!! Vet inte om det kommer hem fler så passa på om du vill vara säker på att få hem en sån här going ;)
 
Just nu pågår det en liten utlottning av ett presentkort.
Så gilla Glam Nails på facebook genom länken och tagga dej någonstans, vartsom, hur som men i bilden som du ser här nedan så är du med!!!
 
Lycka till! ♥
 
Nu mina kära vänner är det dags att ta tag i att leta fram vinterjackan. -3 och snö var kanske inte riktigt vad jag räknat med denna oktobermorgon ;)
 
Trevlig helg och ta hand om er! Kramar ♥

RSS 2.0