Här igen!

Japp, nu var det dags!
 
Jag börjar från början..
 
 

Här är min söta elfil :)
Safetybiten är underbar! Alla kunder, tom de som var skeptiska till en början tycker den är jättebra och alla låter sig filas. Är så glad över att mina kunder känner sådan tilltro till mej ♥
 

Var ju hos min underbara kollega Ine♥ i nybban för lite sen.. Blev massa kaffe, prat och skratt. Dessutom fick jag ett set uuunderbara naglar ♥



Härligt det är att vi smålänska kollegor håller ihop och hjälper varandra när det behövs, vilket kan vara ganska ofta! Vi ska snart ses igen och jag kan knappt berga mej tills det är dags :)

Ja, som ni märker blir det ett något kortare inlägg idag än vanligtvis, det beror på att jag är ganska trött, men så gärna vill dela med mej av allt skoj som det innerbär att vara "nagel-tjej"!
Jag var nämligen på första träningspasset på ca 2 månader igår och vi valde bodypump.. mmm.. smidigt, NOT!
Men ska man hålla i 40 år till gäller det att ligga i. Trots att jag köpt elfilen är det ju ett slitsamt yrke, men ack så skoj! :)
 
Och på tal om trött, satt och gjorde en beställning för ca två veckor sedan, med bla olja. Ja, det hade ju varit kanon, om jag bara tryckt på "skicka".. suck!
Så eftersom ni fått vänta så länge kommer här ett kanonerbjudande på just oljan!
 
 Ni får nu fylla på er gamla oljeflaska för bara 49:-.

Så ta med din gamla REQ-flaska in så blir det ett riktigt bra pris! Rätt okej va? ;)
  ord.priser är 69:- för refill och 99:- för ny flaska.

Gäller så långt lagret räcker eller tom 31sep, gäller enbart påfyllnad av REQ-flaskor.

Men inte nog med det...
 
Jag fick ju nu hem de fina gellackerna, tycker ju att så många som möjligt ska få chansen och förstå tjusningen med detta så här kommer ett pangerbjudande till, håll till godo ;)
 
Hela 50% rabatt!
ord.pris 450:-  NU 225:-

 Även detta erbjudande gäller tom 31sep, tänk bara på att inte boka i sista minuten då det fylls på ganska snabbt nu!
 
Ja det är vad jag bjuuder på för denna gång.. eller?
Nä, jag skickar med denna underbara bild på underbara Nandies underbara naglar åxå! ;)
 
 
Ta hand om er!! ♥
 

Uppdatering el-fil




Ja vad tyckte fröken om elfilen då?

Första jag tänkte när jag såg den var att den är helt gudomligt fin :)
Fattar inte att jag glömde ta en bild på den. Den ser ut som en gammal telefon med snurrbricka. URGULLIG!

Och ja, den var dessutom bra. Känns bra i handen och låter knappt någonting.
Posten slarvade bort paketet (IGEN!) så det tog några extra dagar innan den landade hos mig men Sanaz kommer inte in med safetybiten förrän på onsdag så det gör inte helt mycket. På onsdag är det bara att köra så det ryker :)

Vad händer det mer då? Jo, imårrn måndag har jag studiebesök inbokat hos min fina kollega Ine i nybro.
Hon ska sätta tävlingsnaglar på mej. Ska bli hur kul som helst. Vi lär föreviga varenda minut så bilder på detta kommer nog under nästa vecka eller nästa helg.

Snart kommer ju de nya gellacken åxå!! Givetvis matchar de nagellacken jag har så man kan fylla i utväxen själv. Hur smart som helst! Det finns 24 st men jag kommer att ta hem några i taget. Lite enligt efterfrågan åxå så klart, så är du intresserad tycker jag du ska höra av dej till mej så du kan få vara med och önska färger.
Nu lär det väl bli lite höstinspirerat då det är den tiden som nalkas men någon härlig rosa åker nog med i påsen ;)

Här kommer en bild på Malins fina naglar med req gelförstärkning ♥



Nästnästa gång hon kommer och hälsar på mej har hon en liten bebis med sej :)
Fast pappa får nog ta bebis och gå en runda på stan, men längtar ju tills man får se underverket!! ♥


Jag måste ju få skryta lite åxå.. tänkte ju dra iväg en vecka till turkiet i höst så om du vill ha tid i slutet på september eller början av augusti är det dags att boka nu! tiderna sinar fort nu nämligen.
Ska du kanske åxå resa bort? Då kan jag verkligen rekommendera följade innan..

1. Gellack, sitter trots saltvatten, klor och sand, hela resan. Garanterat!

2. Färga brynen och fransarna så markeras ögonen lite även när man är utan smink vid poolen eller på stranden.

3. Olja naglarna med nagelolja varje dag så slipper de bli uttorkade av allt vatten man utsätter sej för, även om man inte badar brukar man duscha 2 gånger om dagen när man är i värmen och de flesta tvättar händerna oftare när de är utomlands.

4. NAGELBORSTE! Många glömmer ta med nagelborsten, även jag har gjort det, inte kul! Spara din gamla borste när du köper ny nästa gång och ta med din gamla nagelborste, och sen kan du slänga den där.


Ja det var väl allt för mej för denna gången, glöm inte att kolla in sidan på facebook och gilla den för alla fina erbjudanden och snabb info om återbudstider, klicka här för att komma dit direkt!

Ta hand om er nu ♥ Kramar

Teamwork!



Ja, det är väl härligt!!

Jag ska berättta från början....

Jag sitter ju och ägnar halva mitt vakna liv (den delen jag inte är på jobbet) åt att kolla på nagelbilder, nagelforum och annat som kan ha med naglar att göra.
För någon vecka sedan började en tråd i ett av nagelforumen på facebook att växa och jag läste och läste.
Det handlde om hur man kan spara tid.

Spara tid är ju bra, dels kan jag få ihop fler tider till er kunder så ni slipper vänta tills naglarna nästan trillar av och många har möjlighet att komma på återbesök under lunchen och fler hinner komma under kvällarna. KANON!
Det som kom upp igen och åter igen var maskinfil. Inget jag varit särskilt förtjust i tidigare. Kunder har kommit med sönderfilade naglar och nagelband och beskrivit hur nageltjejen filat sönder henne med en maskin.

Ja och som ni säkert förstår är ju inte detta något jag strävar efter. Jag är ytterst noga med att inget ska hända nagelbanden, och att jag inte ska fila onödigt på nagelplattan!! Meeeeen...

Å andra sidan sparar det ju på kroppen något oerhört så jag slängde in ögat igen och läste och läste och läste.
Mycket riktigt så stod där ju om många tjejer som arbetade med maskinfil och dels gick allt lite fortare, med perfekt resultat, men framförallt känner de att kroppen sparas väldigt. 
Jaha tänkte jag, nymodiheter.. pfft... men man kan kankse kolla iaf? :)
Jag har ju hållt på i 10 år i år och ska ju hålla i 40 år till!

Sagt och gjort jag slängde iväg ett mail till närmsta återförsäljare (s:a långgatan) och frågade om jag kunde få komma och prova. Hennes omedelbara svar var "Ja vad kul!! När?"

Så i torsdags efter jobbet gick jag bort till Nails By Sanaz. Underbar kollega!
Hon visade, lät mej prova och så pratade vi om framtida sammarbete. Sanaz jobbar nämmligen bara med akryl i dagsläget, akryl som är min akilleshäl pga allergi. PERFEKT!

El-filen är ett redskap som kräver försiktighet. Man får inte bli ivrig och höja hastigheten för DÅ filar man sönder nageln, lugnt, jag vet ju hur resultatet blir så DET tänker jag INTE göra!
Och även när det gäller sönderfilade nagelband är det stress och snabbt arbete som gör att de går sönder. Är man noggrann händer inte detta.
Dessutom visade Sanaz mej ett ny bit, en safety-bit med rundad topp som gör att det är omöjligt att skära kunden i nagelbanden. Den ska jag ha!!!! :)

Hur eller hur så blev det så att efter denna dejt beställde jagmej en el-fil/drill/maskinfil och det känns urbra!
Den kommer på måndag eller tisdag så då jäkar ska det filas :)

Sanaz gjorde en akrylnagel med mall (som jag tänkt lära mej nu åxå) och en akrylförstärkning på min ena tumme.. Så duktig, här är den :)



Ja du ser rätt, det är min tumme och nej den är inte 4 meter lång :D



Ja det var väl det nyaste som händer. Gjorde en fransförlängning idag igen, blev helt underbart resultat!! Här kommer lite bilder på Johanna..

Före..


Efter..




Det som glimmar är små pärlor på baksidan av fransarna.. mm jag vet. UNDERBART :)



Nu i helgen åker jag till huvudstaden på nöjestripp. Så ni når mej på telefonen igen på måndag men är det något kan ni ju skriva till mej på facebook så kollar jag lite då och då under helgen!

Trevlig helg!! ♥

Fransar, naglar, GLITTER!!

♥ ♥ ♥


Japp.. Fransar, åh det har kommit igång igen. Blir så härligt fint och jag bara älska´rt!!!

Här är två bilder på samma kund.


Denna är ju då tagen som en före o efter bild. Fast i fel ordning, men jag tror ni ser vilken som är vilken!! :D


...och här är det färdigt. Vi har här använt de absolut längsta fransarna så detta är mer av en extrem bild av hur det kan se ut! Men snyggt äre!! :)



REQ fortsätter slå med häpnad!!
Nu i sommar har det varit lite ont om tider och ibland kan ju inte ni kunder på den tid ni bokat för på semesern kan vad som helst hända :) Så denna kund fick gå med sin gelförstärkning i 8 veckor. Men kolla, de ser fina ut och det enda hon gjort är att fila ner längden!! WOW!!!!





Glitter... glitter... glitter :)

I ♥ glitter! Så just nu övar jag på att bygga in glitter i gelen för det blir så fint! Övar på den som vill ha, helt kostnadsfritt när Du ändå gör en förlänging eller förstärkning, I MÅN AV TID ska ju tilläggas, så säj till när du bokar tiden för säkerhets skull!!


Erbjudandet jag just nu har på salongen är...

Den funkar verkligen! På brynen märkte jag resultat på ca 2 veckor, fransarna på ganska exakt 4 veckor. Längre och tätare. Många frågade om jag hade lösfransar :)
Passa på!!!!


Nähä.. nu ska jag slänga på mej ansiktet och åka och ta hand om mina fina kunder!!
Ha en bra dag! Kramar ♥

RSS 2.0